Onnenetsijä.

Runoilija ancillae

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jo vuosia sitten, ollessani varmaan juuri ja juuri yläasteella, huomannut kirjoittamisen hyväksi tavaksi käsitellä mielessä pyöriviä asioita. Viime aikoina olen taas havahtunut kirjoittamaan, toivottavasti saan siis tulevaisuudessa avattua monia solmuja tätä ihanaa ja luovaa tapaa hyväksikäyttäen :)
 

Vajavainen,
epäonnistunut
tai ainakin jollain tapaa
huonompi kuin muut.
Sitä sinä olet
jatkuvan yksinäisyytesi
keskiössä.

Sanovat, että olet nuori vielä,
ehdit mitä vain.
Mutta mitä se hama tulevaisuus
auttaa tässä hetkessä?

Huora, lutka
jakorasia ja ties mikä.
Sellainenkin sinä olet,
vaikka et olisi maannut
ainoankaan kanssa
kuukausiin,
kuka ties vuosiin!

Koitat käpertyä kuoreesi.
Olla kylmä jottei kukaan
pääsisi lähelle, satuttaisi.
Kuitenkin sisimpäsi huutaa
hellyyttä ja kosketusta,
pursuaa lämpöä.

Yksin on moni jäänyt.
Ei ole vain osunut
kohdalle sopivaa.
Pelkäät sen tapahtuvan
myös sinulle.

Kuitenkin syvällä,
sydämessäsi sisällä
läikkyy ilo ja onni
toisten onnesta.
Se herättää toivon
ja uskon paremmasta.
Rakkaudesta,
joka lämmöllään
ehkä joskus vielä
täyttää sinunkin elämäsi.

Hyvien asioiden luulisi
tapahtuvan niille,
jotka osaavat
tuntea onnea
toisten puolesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot