Rakkautta tämäkin.

Runoilija ancillae

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jo vuosia sitten, ollessani varmaan juuri ja juuri yläasteella, huomannut kirjoittamisen hyväksi tavaksi käsitellä mielessä pyöriviä asioita. Viime aikoina olen taas havahtunut kirjoittamaan, toivottavasti saan siis tulevaisuudessa avattua monia solmuja tätä ihanaa ja luovaa tapaa hyväksikäyttäen :)
 

Mieheni sanoo:
"Liian kylmä paskantamiseen".
Ja kävelee portaat ylös toiseen vessaan.
Minä ajattelen;
"Ai, että mä sitten rakastan tota miestä."
Ja hymyilen itsekseni sydämestä silmiini asti.

Sellaista se on. Meidän rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot