Syksyisen taivaan alla,
ruskaisten puiden varjoista.
Me nousemme
tuskaisen taipaleen käyneinä.
Uuteen alkuun,
vanhoista virheistä viisastuneina
tavoittelemaan saavuttamatonta,
ääretöntä päämäärää.
Ikuista rakkautta.
Niin kauan kuin on tahtoa,
me jaksamme taistella.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkauden puolesta kannattaa aina taistella. Viisas runo