häivähdys
vihaa katseessa
katson vierasta
miten toinen voikin muuttua
vieraaksi
sekunnin murto-osassa?
pilkahdus
ivaa äänessä
katsot minua
huuliltasi sanat sinkoilevat
ovat kuin veitsiä
jotka minuun iskeytyvät
tuulahdus
tuhoa ilmassa
jaksaa läpi myrskyn
on oltava vahva
muistettava
pian taas aurinko saa
säteillään poskea
kutittaa
huokaus
sillä loppu on alku
ja alku on loppu
me vain elämme sen
kerta toisensa jälkeen
eri tavalla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi