valojen välkkeessä
musiikin pauhussa
iloisessa humalassa!
minä tunnen itseni
villiksi, nuoreksi, kauniiksi, vapaaksi
kaikeksi siksi
mitä minä olenkin!
Selite:
Viikonlopputunnelmia, syksyn yo-kirjoitusten päätteeksi! Samaistukaa, urakoineet veljet ja siskot! :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eve93 ei mitä ilmeisimmin osannut arvostaa antamaani kritiikkiä.
On kaunis<3
On syytäkin juhlia kun urakka on ohi. Itsetuntoa nostattava hieno runo.
Tällainen tunne mullakin oli viikonloppuna ja
voin sanoo että se on ihana tunne :>
Kiva runo (:
heh, tää oli aika hauska.
aaah !
samaistun :D vaikka nukuin sen vlopun,
seuraava onkin aivan eriluokkaa ;)
Toi mieleeni omat yo-kirjoitukseni, hetken, kun sain lakin kutreilleni ja vain taivas oli rajana.
Runo kuin tuulahdus vapautta, uuden alun henkäys, nuoruuden ylistys.
Pisaroita enemmän jos vähemmän runossa :)
Hienosti olet tämän runon kirjoittanut kyseisestä aiheesta,
yksinkertaisesti ilman mitään turhuuksia.
Se minusta sopii tähän ja pidän tästä siksi kovasti. <3
Ja tuo on muuten aivan ihana tunne. :--D