Jääkaappirunoja vol. 1

Runoilija sateenkuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hänen jälkeensä

ei minuakaan ole



Mykkä pulssi

ja tylsä paljas avaruus



Syvä

     puristava 

             tunne.
Selite: 
jääkaapin ovesta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot