Haava

Runoilija sateenkuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulenpunaisten lehtien sateessa
aamun viileässä viimassa
märän maan tuoksussa
sinun sanojesi painossa

minä viimein tiedän sen
tiedän syksyn saapuneen

ja kaiken lämmön sisimmästäni tunnen tuuleen vuotavan.

Selite: 
Syysihminen, tavallaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi kaikki syksyn värit tuulessa soi! Niin kaunis!

Kaunis. Syksy on mukavaa aikaa.

Vau! tässä on tunnetta:) Täytyy sanoa että todella hieno runo.

Kaunis vaikkakin haikea.
Haava ei ole vielä parantunut...

Kaikki on niin kaunista<3

Tänään ajattelin juuri samaa asiaa.
Kaikki puut ruskassa. Huomaa syksyn tulleen,kun alkaa paleltaa. :(
Mutta toisaalta joka puolella on kaunista,
kun luonto on ihanan värinen.
Kaunis runo myös. :)

 

Käyttäjän kaikki runot