Pohdiskelun A ja B

Runoilija Kaisukki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kirjoitan vihaisena ja jätän sovinnon sivuun,
vaikka tiedän taas huomenna toivovani silpoa mustetta,
ja repiä verkkoavaruuteen painettua.
Vaikka vihalla ja saarnallahan myydään,
eikä rauha sanana ole trendikäs.
Miksei taiteilija voisi elää ja kirjoittaa sopusoinnusta?
Ehkä onnea on vaikea tavata.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot