Päivänä, jona naapuri hakkasi nyrkkinsä verelle

Runoilija Kaisukki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

matkaan sävelin, pomppien nuottien päällä ja liukuen melodioilla
kiinnitän rytmin muistoon ja lyriikat hetkeen
siihen kun tanssien rakastin siinä itkunkarheana hetkenä
ja silloin kun vimmatun lailla pyörin ympäri ja ympäri ja ympäri
perhosten leikkiessä hameessani
enkä sillä hetkellä mieti Universumia kaaoksen partaalla, kun ihmiset laskevat Luojan käsiin
enkä likaisia ankkoja ja leppäkerttuja roskapussissa
vaan jammaan boheemin luukkuni sekaisin tukka liekeissä ja jalat putkelle
samalla kun rakkaani koputtaa päänpieleen ja hymyilee hullunkauniisti
muistuttaen mitä elämä hyvinä hetkinä on, opettaen miten o-n-n-i tavataan
ja tanssin hurjemmin ja rakastan rajusti
näin on niin kuin pitää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan valoisa ja onnellinen!

aivan ihana runo. kuin mun elämä

Elämänhimoa ja hurmaa, henkevää.
Tykkään.

Ihanan valoisa ja onnellinen!

aivan ihana runo. kuin mun elämä

Elämänhimoa ja hurmaa, henkevää.
Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot