Poltan ketjuissa ja hosun rakkaudessa
ja nämä savuiset ympyrämietteet hukuttavat, vaikka niissä on ironian katku
Olen Bono leikkimässä Coltranea
Gabaldonina halpa Kafkan kaipuu
Tyypillinen munankuoriajattelija epätyypillisyydessään
Bridget Jones, kerubiajan mitättömyys tarraa mielikuviinsa peiton lailla, kitkaa iholla
Ja tältähän minusta tuntuu kanssasi
Makkaraa juustolla à la minä, juomana hanavettä, ole hyvä
Apposenaukisilmäni anovat, sillä menetän sydämellä
En osaa rakastaa enkä olla rakastumatta
Olla pakomatkalla hänestä, tai kantaa häntä taidolla
niin kuin Naisen tulisi hänen ulottuvuudessaan
enkä osaa nauraa tuolle ajatukselle, niin kuin Naisen tulisi minun
Jokaisessa tilauksessani on lupaus ikävyyksistä
enkä muuta halua, kuin lisää häntä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi