Ilmassa

Runoilija Kaisukki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet hullu taikuri,
rakkaani,
nostaen sinuutta hatustasi
joka itsessään tekee minusta uuden .

Pilkattu pupunen, hyräillen imelää poppispurkkaa
muuttuu ketunliikkeiseksi olennoksi oudon yhdentekevällä lihalla
sillä rakkaushan on henkinen sotku
kemiallisia,
sähköisiä
iskuja.

Ja hyvin ymmärtäen mahdollisuuksiani olevan vain yhden:
suljetuin silmin
korkeuksissa
hypätä , luottaen otteesi pitävyyteen,
siihen näkymättömään, joka muovaa sinut ja tekee sinusta
ainutlaatuisen kasan
pienenpieniä sirusia, jotka voi tulkita sanoin ja sävelin.

Sinä, kultahippuni, olet magentaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot