Nimetön

Runoilija Kaisukki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi ihmiset ovat niin eriskummallisia moninkertaisessa yksiulotteisuudessaan?
Kun minä mieluiten kietoisin itseni ikiunelmaan,
rakastaisin olematonta ja unohtaisin maineeni kokonaan
Leikkisin hullua tiedolla
ja karttaisin tietoa hulluudella
Kun
kaikki
tuntuu
etenevän
vaiheittain
samalla, kun harva todella tunnustelee ilmaa

Ripotella
rakkautta
yllesi
hippusina
Luoda
taikaa
Sitä haluan tehdä juuri NYT!
Sillä haluan rakastaa Sinua!

Ihmiset ovat niin vietävän kaikkitietäviä ja raivostuttavan ylimielisiä
ja vaikka inhoan luokittelua ja yhteen niputtamista, sellaisia useimmat vain ovat
katsovat maailmaa näkemättä
ja kuuntelevat sielua ymmärtämättä
keskittyvät tekniikkaan unohtaen taidon tai sydämen
uudistavat pintaa jättäen perustuksen mätänemään

Kietoa
sydämesi
suudelmaan
Valvoa yö
ja pohtia
Sitä haluan tehdä NYT!
Sillä rakastan Sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot