Ei, ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun poika kävelee tytön luota pois.
Ei, ei ole ensimmäinen särkynyt sydän, eikä maailman ensimmäiset kyyneleet, jotka sen aiheuttaman kivun takia poskille lankeaa.
Aika korjaa ja parantaa, elämä jatkuu, en epäilekkään sitä.
Mutta se oli minun sydämeni, joka särkyi. Minun ainutlaatuinen sydämeni.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi