Talvi, ystäväni, tule takaisin, tuo pimeys, jotta voin taas elää.
Tuuli, puhalla jäätä ja lunta portailleni, ulos tahdon ovestani juosta.
Talvi, tuo rakkaani takaisin minua lämmittämään, peiton päälleni kietomaan, kaakaon keittämään.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi