Kadotettu sanan säilä

Runoilija Pikku vampyyri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi sataa, mutta milloin sade loppuu? Paistaako aurinko joskus risukasaan? Susilla ei ole kuninkaita, mutta vain yksi rakkaus. Rakkautta ja romantiikkaa, kipua ja surua, huonoja tekstejä, epämääräisiä kielikuvia Pikku Vampyyrimaiseen tyyliin, olkaa hyvä!
 

Katosi jälleen sanan säilä, kynän mahti hiljaa hiipui.
Muusa puukko selässään lattialla verilammikkossa, runoilija vauhkona, hullun kiilto silmissä seinän viertä hihittäen kulkee.
Niin hävisi taas kirjoituksen taito, inspiraatio kattoparrusta hirressä roikkumassa, runoilija lattialla hiljaa itseään keinuttaa hysteerisesti itkien.
Ikkunasta näkyy vain unelmalinnan rauniot savuavat.

Selite: 
Jospa taas lopettais tän räveltämisen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot