Mitä jäljelle jää, kun pandoran lipas avataan?
Minkä katastrofin voi estää, mikä tapahtumaan tulee?
Raunioitunutta maailmaa uudelleen kivi kiveltä vain rakentaa, perunamuusia laastina käyttää.
Linna hutera rakentaa, joka vain sortumistaan odottaa.
Mitä jäljelle jää, kun pandoran lipas suljetaan?
Mitä kaikkea takaisin voi saada murtuneesta maailmasta, vitsauksien runtelemasta?
Selite:
Ajatuksen virtaa keskellä yötä...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi