Kevään herätessä, pienen vampyyrin horteeseen nukahtaessa, kasteen keskellä, ison kiven päällä, kuuluu tuulessa vain hento kuiskaus kesästä, pitkästä unesta. Valon lisääntyessä, pienen vampyyrin hautaholviinsa vetäytyneenä, kuuluu kaukaa vain hiljainen lokin huuto, sinitiaisen laulu.
Hiljaa yössä hiipien, sinua luokseen kutsuen, viimeistä ateriaa, ennen kesäunta leppeää.
Selite:
Puhtaasti ajatuksen virralla vaan kirjoitettu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi