Kevään valo silmuilee
Lämmölle kurkistaa
Aurinko esiin aivastaa
Kesällä vihreänä vilkkuu
Syksyllä väreissä helisee
Tuulen mukaan varisee
Auringotta ruskettuu
Valkean peiton alla katoaa
Kevään valo silmuilee
Selite:
Kierrätys toimii kuin itsestään.. entäs meidän muovipullot, nenäliinat, sipsipussit, jne... valitettavasti luonto ei osaa meidän jätettä kierrättää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja nyt näkee maskeja
siellä sun täällä
runo on erinomaisen hyvä
pian
kevään valo silmuilee <3
Sivut