Keskinkertaisuus
Se ei riitä
Haluan kulkea kanssasi
Huomennakin
Käsi kädessä
Katsoa silmiin
Rakastaa
Se ei riitä
Haluan kulkea kanssasi
Huomennakin
Käsi kädessä
Katsoa silmiin
Rakastaa
Selite:
Elämän tärkeä sisältö 💕
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runosi tunnelmassa jotain samaa.
Sivut