ahdistuneisuus

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Istut lattialla polviesi varassa,
puristat kätesi nyrkkeihin kynsien pureutuessa ihoon,
ja isket nyrkit lattiaa vasten,
lausuen äänekkäästi kauneimmat sivistyssanat
jotka ovat lapsilta kiellettyjä.

Painat hampaasi huultasi vasten,
katsot tyhjänä eteesi,
ja kyynelkanavasi kostuvat suolaisina.

Päästät silmäsi sulkeutumaan,
tuntien kuinka kyynel seuraa toista,
ja putoaa maahan käsiesi seuraksi.

Tärisevät jalkasi vetävät sinua ylös
kuin marionettinukkea,
mutta valut hitaasti alas maahan
polviesi päälle voimattomana
kätesi avautuessa nyrkeistä.

Avokämmenet lattiaa vasten,
tukahdetut tunteet,
hiljaiset pyynnöt,

ja pato sisälläsi murtuu timanteiksi.

Selite: 
tämä kumpusi jostain.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, hyvin saat tunteen kuvatuksi

Nättejä kielikuvia. Kaunis kokonaisuus, jossa pieni, rankkakin, tunnetarina kerrottu sulavasti alusta loppuun. Kosketti. <3

 

Käyttäjän kaikki runot