sivurooliton

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Huuliltasi karkaa helpotuksen huokaus,
olet jälleen kerran onnistunut
päättämään yhden kappaleen
kirjoittamastasi tarinasta

Pitkällinen kokemus
tiivistettynä muutamiin lauseisiin
sanojen välissä
piilokerrontana totuus

Henkilö ei sopinut sivuroolinkaan
uloskirjoittaminen
ainoana vaihtoehtona
jotta tarina ei murtuisi yksittäisiksi tavuiksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot