Nimetön

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Antaa niin paljon itsestään
vastakaikuna
vain puolikkaita lausahduksia

Näyttää tunteensa rajattomasti
kokien itse
pintapuolisia hipaisuja

Kertoa syvimpiä mietelmiään
kuullen
tarinoita arkipäiväisestä

Koskettaa hellän rakastavasti
tuntien vain
aamukiireisen suukotuksen

Huolehtia hyvinvoinnista
saaden
pieniä hajanaisia palasia

Halu tulla rakastetuksi
täydellä sydämellä
ulkoisesti ja sisäisesti

Kumpa kertoisit minulle enemmän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot