Seisot pysähtyneenä paikoillasi
päästäen syvän huokauksen huuliesi välistä
ja vilkaiset kyynelsilmin olkasi taakse
Vedät katseesi poispäin,
painaen samalla silmäsi visusti kiinni
kyyneleen tipahtaessa silmänurkasta poskellesi
Puristat huomaamattasi kätesi nyrkkeihin
kynsien pureutuessa ihoosi
kun kohotat jalkasi ottaen askeleen eteenpäin
jättäen taaksesi sen suurimman kivun aiheuttajan
menetetyn rakkauden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan ihana runo ,kertoo paljon tuskasta jota itsekkin joudun kokemaan.
Aivan ihana runo ,kertoo paljon tuskasta jota itsekkin joudun kokemaan.