Hiljainen huokaus
tyhjentynyt katse
voimaton olemus
Ajatuksia
ääneen lausumattomia
Tunteita
ulos näyttämättömiä
Kyynel silmänurkassa
huulta pureva hammas
polultaan eksynyt
tietämättömänä
onnen avaimistaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi