Olen
avaimeton lukko
sointumaton sävel
aalto valtameren kuohuissa
säteetön aurinko
liekehtimätön kynttilä
tuulenviretön vuoristo
paperilennokki siivetön
polku tallaamaton
sanomaton kuiskaus.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi