Näkymätön

Runoilija ElonOnnetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1990

liikaa tunnetta...
 

Hiljaisuus vierelläni
Hiljaisuus ympärilläni

kaikkialle minne menen

Olen näkymätön

Kukaan ei huomaa minua

Kukaan ei kuule minua

Kukaan ei nää minua

Kaikki nämä tunteet sisälläni

Eikö kukaan halua

Rakastaa minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista olla näkymätön...

Minä näen ja sydämeni on surullinen,
niin riipaiseva on runosi sanoma.
Yksinäisyys voi olla musertavaa,
mutta on uskallettava itse lähestyä
toisia ihmisiä, niin voi löytää ystävän.
Ei se ole helppoa, mutta rohkaise
itseäsi ja löydä hänet, ystäväsi.

 

Käyttäjän kaikki runot