Pikkusisko haluaisin ottaa sinut syleilyyni ja rutistaa
pitäisin sinut lähelläni
varjelisin jokaisen askeleesi, ettet kiveen kompastuisi
mutta mitä nyt kun olet jo kompastunut maailman kiviin
se sattuu siskoni minuunkin
miksi et tartu käteeni,kun ojennan sen sinulle
olet näyttänyt, että pärjäät yksinkin,
mutta pyydän
nyt tartu käteeni.
Selite:
Rakkaudella siskolleni <3 i love you
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi ihanan kaunis runo, siitä kuinka rakkaita läheiset ihmiset voivatkaan olla! Hienoa.
Ja kiitos kaunis arvostelustasi.