Saisinpa kirjoittaa vielä runon sinusta
siitä miten rakastunut olen
siitä miten vihreät silmäsi olisivat silmissäni
koittaisipa se aamu kun kävisimme yhdessä onnea päin..
Kestääkö sydämeni sen ajan kun huomaat jälleen minut... ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo =) en voi muuta sanoo!
Viehättävän hauras, hienovaraisen surumielinen tunnelma.
Samaa toivoisin itsekkin :)