Sinä nostit minut pilviin niin pehmeisiin,
päällystit ne kultareunoilla,
päästit minut irti ja vapaaksi
Yhdessä nousemme korkeammalle kuin koskaan,
se kaikki mikä ei ollut mahdollista,
on sinun kanssasi mahdollista.
Annat minulle vapauden elää
sinun kanssasi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus on elämän tuuli, joka kuljettaa
ja nostaa pilviin ;) Ihana runo, josta
ammennan iloa ja valoa, kiitän ;)