Ikävä sinua, rakas..
Onko minun sinua?
Minä haluaisin ikävöidä,
mutta miksi en tunne mitään?
Menetänkö nyt
jotain arvokasta
sellaista mitä en koskaan löydä.
Olet täydellinen minulle,
ehkä liikaakin..
Rakastan..
Mutta pelkään..
Menettäväni sinut..
Selite:
..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyviä ajatuksia, haurasta ja kaunista runoilua, pidän paljon.