Jäätynyt maa
Pienet laihat jalat
Sen päällä
Varovasti ettei
Astu harhaan ja
Uppoa valkoiseen kylmään
Hiukan jo vilustunut
Laihoilla pienillä käsillä
Kurkottaa höyryävää teekuppia
Mutta joku toinen ehti ensin
Ja vielä kehtasi heittää
Höyryävän lumihankeen
Lumi sulaa ja esiin astuu
Karu hauras maa
Olen höyryä
Mitätön
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullinen, mutta kaunis :)