silmäluomet painuu alas
suupielet kohti maatuvaa maailmankaikkeutta
kädet kohti auringon hylkäämää tähtitaivasta
kaksi kuuta tähtien keskellä
tanssii loisteessa toistensa
toinen sinulle, toinen minulle
maistan avaruuden loputtoman maun
tunnen kuinka olet siellä
ja tanssit hymyillen
keskellä kirkkaan tähtipeitteen
Selite:
i miss you
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
toinen säe on upein.
kaunis runo kaiken kaikkiaan.
Kiitos..runostasi.Mietin sitä vieläkin.
Hieno, kaipausta herättävä runo.. Pidän! :)