Rakastaa

Runoilija Euforia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"

  Olmmoš gal lea áhpi
  Das ii geahči lea

                "


  ~ Kiitos kaikille kommenteista!
 

Suutele peilikuvaasi

Olet yksinäsi
Kauniimpi

Kuin silloin kun hän lähti
Ja huusit pelastusta
Särkyneellä sydämelläsi

Ensimmäistä kertaa
Astut jyrkänteeltä
Kohti varmaa kuolemaa

Putoat
Etkä kadu enää mitään
Vaikka loputon tuuli vihloo vasten kasvojasi

Anna sisimpäsi pakahtua
Rakkaudesta sinun maailmaasi
Omaan hetkeesi

Älä enää odota
Sillä nyt on sinun vuorosi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot