Maski

Runoilija Viharakkaus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2009
Viimeksi paikalla: 15.4.2018 21:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan runojen kirjoittamista. Ja yleensä inspiraationi syttyy yöllä. Silloin on vain pakko ottaa kynä käteen ja kirjoittaa. Runojen kirjoittaminen antaa voimaa arkeen ja se on elämän pieni ilo, josta nautin täysillä. Ei ole yhtä ainoaa keinoa miten toimia rakkaudessa. Ei ole kirjaa missä neuvotaan " Miten rakkauden vaikeuksista selviää ja kuinka rakastetaan." Hyvä niin. Jokaisella on jossain se oma pieni rakkaus aivan kuin salaisuutena. Oma pieni rakkaus pysyy hiljaisena ja jossain vaiheessa se leimahtaa liekkiinsä ja sydän pomppaa rinnasta ulos. Niin voimakkaita tunteita kuin rakkaus, on ihmisen vaikea käsittää. Se on omalla tavallaan hyvin mystistä. Niin ihanaa.
 

Katson peiliin.
Näen tytön.
Kasvoillaan tyhjä ilme.
Miksi kaikki tapahtui niin äkkiä?.
Hetkessä elämäni oli muuttunut.
Aivan täysin.
En enää tunnista sitä tyttöä joka peilistä katsoo.
Tiedän vain ulkonäöltä, en sisältä.
Mihin olen kadottanut itseni?.
Olen hukassa.
Miksi kaikki muuttuu?.
Näen kuinka kyynel vierähtää silmäkulmasta.
Olen yksin ja itken.
En pysty itkemään niin että kukaan näkee.

Kun aamulla herään puen päälleni maskin.
Se tyttö joka aamulla lähtee ulos on onnellinen.
Kun tyttö tulee yöllä kotiin, ottaa hän maskin pois.
Ja itkee.
Itkee.
Kukaan ei tiedä kuinka onneton tyttö on.
Tyttö haluaisi löytää menetetyn elämän.
Mutta miten?.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat hukassa! Aivan ihana <3

Suosikkeihin menee -->

Jep. Mustakin tuntuu joskus tältä. Toivotaan, että se on ohimenevää.

Tärkeää kyselyä elämän murrosvaiheessa, asioiden ja tuntemusten muuttuessa... Menneisyyteen ei voi palata eikä menetettyä saada takaisin, ei kuulukaan. Mutta löytää elämä nyt ja tässä. Ehkä ne menetetytkin asiat, uuden muotoisina, tämän päivän todellisina... Elämä syntyy aitoudesta, rehellisyydestä, rakkaudesta. Aina se ei ole helppoa ja kaikessa on kasvukipunsa... Hyvin kuvattua mietintää.

Kuvaa hyvin elämää ja sitä tilannetta, joka varmasti kaikille jossain vaiheessa iskee. Lohdutuksen sanana vielä, että kyllä siitä selviää :)
Kaunis, mutta niin surullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot