Kesätuulen henkäys

Runoilija Viharakkaus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2009
Viimeksi paikalla: 15.4.2018 21:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan runojen kirjoittamista. Ja yleensä inspiraationi syttyy yöllä. Silloin on vain pakko ottaa kynä käteen ja kirjoittaa. Runojen kirjoittaminen antaa voimaa arkeen ja se on elämän pieni ilo, josta nautin täysillä. Ei ole yhtä ainoaa keinoa miten toimia rakkaudessa. Ei ole kirjaa missä neuvotaan " Miten rakkauden vaikeuksista selviää ja kuinka rakastetaan." Hyvä niin. Jokaisella on jossain se oma pieni rakkaus aivan kuin salaisuutena. Oma pieni rakkaus pysyy hiljaisena ja jossain vaiheessa se leimahtaa liekkiinsä ja sydän pomppaa rinnasta ulos. Niin voimakkaita tunteita kuin rakkaus, on ihmisen vaikea käsittää. Se on omalla tavallaan hyvin mystistä. Niin ihanaa.
 

Heinikko kutittaa jalkojani.
sileät kivet hierovat jalkapohjiani.

Minun on hyvä olla.

Uppoudun kesätuulen vietäväksi.
Annan sen tuudittaa minua auringon hellässä syleilyssä.
Se kuljettaa minut jonnekin, missä sisäinen, lukittu vapauteni pääsee valloilleen.

Annan vapauden tunteen huuhtoutua lävitseni.

Vapaus pesee minut.

Olen vapaa.
Olen onnellinen.

Askeleet tuntuvat keveiltä.
Aivan kuin kesänhenki kuljettaisi minua eteenpäin.

En estele.

Kroppani värähtää.
Kaikki on hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kesäruno, suloisen positiivinen

ihanan positiivinen runo pidin paljon

Tästä tulee mieleen aurinkoinen kesäpäivä.
Tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot