Solmuja elämässä

Runoilija Viharakkaus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.2.2009
Viimeksi paikalla: 15.4.2018 21:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan runojen kirjoittamista. Ja yleensä inspiraationi syttyy yöllä. Silloin on vain pakko ottaa kynä käteen ja kirjoittaa. Runojen kirjoittaminen antaa voimaa arkeen ja se on elämän pieni ilo, josta nautin täysillä. Ei ole yhtä ainoaa keinoa miten toimia rakkaudessa. Ei ole kirjaa missä neuvotaan " Miten rakkauden vaikeuksista selviää ja kuinka rakastetaan." Hyvä niin. Jokaisella on jossain se oma pieni rakkaus aivan kuin salaisuutena. Oma pieni rakkaus pysyy hiljaisena ja jossain vaiheessa se leimahtaa liekkiinsä ja sydän pomppaa rinnasta ulos. Niin voimakkaita tunteita kuin rakkaus, on ihmisen vaikea käsittää. Se on omalla tavallaan hyvin mystistä. Niin ihanaa.
 

Näin kuinka pieni poika kadulla solmi kengännauhojaan.
Hän pisti ne umpisolmuun.
Pojan äiti vieressä sanoi pojalle ettei kenkiä saa niin solmuun laittaa.
Kenkien solmiminen oli kuin elämäni.
Ennen kaikki oli hyvin, oli ihminen jota rakastin, olin onnellinen.
Mutta sitten rakastamani ihminen laittoi jonkun langan elämässäni liian tiukalle, ja hän laittoi narun solmuun.
Niin solmuun kuin vain voi.
Umpisolmuun.
Enkä osaa itse solmua avata.
En.
En vaikka kuinka yritän.
Solmun avaaminen vaatii aikaa.
Täytyy miettiä miten solmu on syntynyt.
Ja palata muistoissa alkuun.
Käydä koko solmu läpi.
Ennen kuin kaikki on onnellisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot