Se tulee eteeni juuri silloin kun en osaa odottaa.
Se pitää kädestäni kiinni.
Se sulattaa jään sisältäni.
Se pitää kiinni etten putoa.
Se saa minut nauramaan.
Se antaa voimaa.
Se on vierelläni.
Se vain on.
Rakkaus.
Muuta en tarvitse.
Annan sille avaimen sydämeeni.
Toivotan sen tervetulleeksi.
Se pysyy sydämessäni.
Ja sydäntäni lämmittää.
Hymy hiipii kasvoilleni.
Onnenkyyneleet valuvat pitkin poskiani.
Olen onnellinen.
Olen onnellinen!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit