Sisäinen ristiriita,
kavala Menninkäinen,
joka tahtoo
silmäripset
keijun silmiltä.
Suolainen
ja kirkas
kyynelneste joka
maalaa maailman purppuraan.
Älä siis hellitä tänään,
älä,
anna sen suden viedä mukanaan.
Sillä huomenna jo voit
katua, että koskaan synnit
eivät ole tekemisen
arvoisia.
Ja pieni,
joka kaiken tahtoo
on putoamaan tuomittu.
Selite:
Tää ois niiku mun niiku henkilökohtanen kalevala. Niinku.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oi
tykkäsin tästä.
tyylikästä kerrontaa pidin paljon
Puhutteleva koskettava runo. Parempi katsoa kuin katua.