Missä on mun murunen?

Runoilija 13.friday

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.8.2016 22:22

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't know what I am going through. Hug me before I am numb.

Don't let the memories kill you. Let the new ones heal you.

Heal the broken heart that it can feel love again.

Psal. 34:19, 147:3
Sananl. 4:23
 

Pakkas aamuna sängystä herää unenpöpperöisenä ihminen,
joka miettii mielesään kuinka elämän sisältö on niin arikipäiväinen.
Opiskelua ja työssäkäytiä päivästä päivään.
Voisiko löytää jokun omaan elämään?
Aamupala, ehkä päivän tärkein ateria,
antaa voimia koko päivän toimia.
Rakkaus, kuin paahtoleipä kullankeltainen.
Missä on minun murunen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen tämä paahtoleivän tuoksuinen.
:)

missä muruseni on... hieno runo, pidän!

Oiskohan lie tiällä, se muru kultainen?
Sori, rimmas niin hyvin. Seli seli. :D

 

Käyttäjän kaikki runot