Muurahainen

Runoilija 13.friday

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.8.2016 22:22

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't know what I am going through. Hug me before I am numb.

Don't let the memories kill you. Let the new ones heal you.

Heal the broken heart that it can feel love again.

Psal. 34:19, 147:3
Sananl. 4:23
 

Istahdin hetkeksi paikalleni,

muurahainen kiipesi käsivarrelleni.

Ei se kauaa siinä ehtinyt olla,

vain hetken ja se oli jo poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot