Rikottu ruukku

Runoilija 13.friday

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.8.2016 22:22

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I don't know what I am going through. Hug me before I am numb.

Don't let the memories kill you. Let the new ones heal you.

Heal the broken heart that it can feel love again.

Psal. 34:19, 147:3
Sananl. 4:23
 

Tieni on ollut kova ja armoton,
sen matkan varrella pelko on.
Pysähdyn pysäkille ja jatkan matkaa,
olen voittanut jonkun verra aikaa.
Pysäkillä voin hegähtää
ja miettiä missä seuraava määränpää.
Ei matkamiehen matka lopu,
on pysäkeistä kuitenkin apu.
Sinut matkalleni haluan ottaa,
jos Jumala yhteistä tietä meitä johdattaa.
Elämä on hajoittanut palasiksi.
Odottaa vain armoa, joka tekisi ehjäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot