Näetkö syvän kuilun,
pudotukseen ei ole pitkä matka.
Tunne syvällä sielun,
etkö eteenpäin nyt jatka.
Keihään päässä terävä pää,
Muisto aikaisee vanhan haavan.
En minä tuomitse sinua vain Jumala,
hänen syvin olemuksensa on rakkautta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi