Actrice

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

Kipu rinnassa
Pistävänä, tukehduttavana;

Ei minusta ole tähän.

Likainen, vääränlainen, huono

Kaikki kaunis minussa on kuollut

Miehen himokkaat kädet, mustelmia rinnoissa ja pakaroissa

Minuun sattuu!
Mutta eihän sillä ole väliä

Syfiliksen jäljet hänen kehossaan
Kuvotus

Halusin, halusin todella
olla joskus, edes hetken,
Kaunis ja Palvottu

Valovoimainen ja katseet vangitseva,
Mutta:
Olen vain himojen objekti, lelu, jonka käyttämisestä maksetaan korkeaa minuuttihintaa,

Jonkun toisen taskuihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo. Vahva tunnelma, herättää ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot