Satu, joka ei koskaan päättynyt

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

Se alkoi vahingossa. Kaksi taiteilijatarta, joiden kasvoja peitti valkoinen ihomaali. Miimikkoja, rakastunut klovni ja sydämetön nukke.
Tupakansavua, auringonpaistetta. Hiljaisuuden rikkoo mykiltä huulilta karannut kysymys: "Anteeksi, voisitteko heittää minulle yhden savukkeen?"

Kysyjä on nukke. Klovni mulkoilee tätä vihaisesti kauempaa, ääneti.
"Hyvä on." Laiha mies vastaa ja ojentaa pyydetyn savukkeen. Nukke jatkaa jutustelua. Toinen valkokasvoinen tulee lähemmäksi. Edelleen hiljaa, kiukkuinen ilme maalatuilla kasvoillaan.
Mutta pian hänkin puhuu.

Seuraava aamu on auringonpaisteinen, kuten edellinenkin, mutta toinen taiteilijatar, nukke, on huonovointinen. Hän jää kotiin.
Klovni on yksin, ja kohtaa taas saman miehen. Uskaltaa puhua. Mallitoimiston kykyjenetsijä pyytää klovnia koekuvaukseen. Ilman meikkiä.
Klovni pesee valkoisen värin kasvoiltaan ja menee. Mies pyytää puhelinnumeron.

Neljä vuotta myöhemmin klovni katsoo miehen jäänsinisiä silmiä vastatessaan kysymykseen: "Tahdon"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot