Voi Intia!
Minä todellakin luulin että
Että
Ymmärtäisit sen kivun ja epätoivon alkulähteen
Tai ehkä ymmärsitkin, ja teit sen, minkä teit,
Juuri siksi
Eihän se, Enhän minä
Kieltänytkään, enkä antanut lupaa ja sitten tietenkin
Repeymiä limakalvoilla
kuivaa kuin Chilen karuilla aavikoilla
Ennen kun kukat puhkeavat, rankkasateiden jälkeen
Kivualiaita ne repeymät muuten,
ja se pelko
kipeämpää kuin fyysiset jäljet
En halua että kosket minuun enää, enää koskaan
Ei alastonta kehoa, mausteiden tuoksua ja makeaa vihreiden lehtien tuoksua ikkunalla
Ja kaikki vain,
Koska minä, en osannut sanoa Ei,
silloin kun olisi pitänyt
Voi Intia!
älä enää koske minuun
En ole enää kaivannut, ikuisuuksiin, enkä kaipaa vieläkään
Muuta, kuin ystävyyttäsi
Mutta sitä ei kai ole, sinun näkökulmastasi
Ilman antautuvaa lihaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi