En uskalla vieläkään tanssia
vaikka maa on valkoinen,
pimeä tulee aikaisin ja
tahtoisin
Paljaat jalat tuntevat kylmyyden,
hengitys höyryä ilmassa
saippuakuplat jäätyvät, särkyvät
jäiseksi kimalle sateeksi
Tunnen kivun rinnassa, kuin
jotakin revittäisiin
mutta aika, se on jo kulunut loppuun
on myöhäistä enää yrittää
He eivät tahdo minua tähän
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi