Kuuletko kulta,
kuuletko laulun rakkauden?
Minun sydämeni laulaa sitä sinulle.
Siinä on helpot sanat.
Sinäkin voisit opettaa ne sydämellesi.
"Minä rakastan sinua,ikuisesti."
Sydämeni hamuaa luoksesi.
Se ei kestä olla ilman sinun sydämesi läheisyyttä.
Mutta et,
sinä et rakasta minua,
et enää.
Minun on ikävä sinua.
Voisit edes kerran viikossa vastata viestiin,soittopyyntöön tai avata minulle oven.
Saisinko uuden avaimen sydämeesi,
koska vanhani ei enää kelpaa?
Selite:
Ööhh..?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ne jotkut vaan osaa kirjoittaa rakkaudesta ^^ Aivan ihana <3
Suloisella tavalla surullinen runo. Viimeinen lause erityisen hieno. :)
I H A N A <33
vähän laittaa miettii.. alkaa valtavalla tunne "kuohulla".. päättyy ihan toiseen laitaan.. ei voi olla tykkäämättä...