Viimeinen katse.

Runoilija SärkynytUnelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain pieni,surullinen ja unelmansa särkenyt. Liebe ist blind <3
 

Makaat siinä niityllä,
jossa me eilen juostiin ja naurettiin.
Katsot minuun,
minun pitäessä veristä kättäsi.
Viitot minua kumartumaan alaspäin ja kuiskaat;
" Ei tän näin pitäny mennä,
mutta älä välitä,
täällä mä aina halusinki kuolla. "

Ja suutelet minua otsalle.

Silmäsi sulkeutuvat hiljalleen,
irrotat kätesi kädestäni,
lasken sinut maahan.

Katson synkkään taivaaseen,
kyyneleet tipahtelevat silmistäni ruumiisi päälle.

Tuntia myöhemmin alkaa satamaan,
en silti hievahdakaan,
vaan itken olkapäätäsi vasten.

Siinä minä makaan seuraavan tunnin,
kunnes joku oli soittanut ambulanssin
sinua hakemaan.

Katson,
kun sinut viedään ambulanssiin,
kyyneleet palaavat silmäkulmiini,
enkä edes yritä estää niiden tuloa.

Kotona katson tähtiin,
sanon;
"Hyvästi."

Siellä pellolla,
minä näin sinun Viimeisen katseen.

Selite: 
<3 Jätän nyt hyvästit,serkku.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on kaunis. Runona tosi hieno.
Tää on hienosti kirjotettu. Tykkään tästä paljon.
Oikeesti, melkein itku pääsi.
Suosikkeihin.

Surumielisen kaunis.. Niin synkkä..
Anteeksi, kun olen kehno tässä asiassa..

Synkkä mutta kaunis<3

Anteeksi sönkötys.

kun luin tämän niin melkein itkin

sait mut itkemään, menetin itse ystävän ja se sattuu edelleen. Sinulle voimia!<3

Tää on kaunis. Runona tosi hieno.
Tää on hienosti kirjotettu. Tykkään tästä paljon.
Oikeesti, melkein itku pääsi.
Suosikkeihin.

Surumielisen kaunis.. Niin synkkä..
Anteeksi, kun olen kehno tässä asiassa..

Synkkä mutta kaunis<3

Anteeksi sönkötys.

kun luin tämän niin melkein itkin

sait mut itkemään, menetin itse ystävän ja se sattuu edelleen. Sinulle voimia!<3

 

Käyttäjän kaikki runot