Usko ilman tekoja on kuollut,
niin myös minun uskoni
sinun kauniisiin sanoihisi.
Pala minua kuolee joka kerta,
kun sinun lupauksesi elävät ikuisessa huomenessa
käymättä koskaan toteen.
Laukaisen liipasimen ohimollani joka kerta,
kun painan vihreää luuria
haaliakseni taas yhden unohduksen
sinulta.
Selite:
. . .
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi