Olet vihainen,
näen sen silmistäsi.
Kuulen huutosi mielessäni,
en kestä sitä.
Olet minua vastaan,
kuten muutkin.
,ajattelen Sitten muistan, ettet koskaan pystyisi vahingoittamaan minua. Tiedän sen. Mutta tiedätkö sinä sen?
Selite:
. . . *no comments* halusin tehä jotain lyhyttä :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau, hieno runo! Tuo viimeinen lause "Mutta tiedätkö sinä sen?" saavat minut aivan kihisemään innosta kirjoittaa! Kiitos kun nostit intoa :)
Nättiä ^^ ja kiitos.. :D
:)
Ihana <3
Vaikka niin surullinen.
Vau, hieno runo! Tuo viimeinen lause "Mutta tiedätkö sinä sen?" saavat minut aivan kihisemään innosta kirjoittaa! Kiitos kun nostit intoa :)
Nättiä ^^ ja kiitos.. :D
:)
Ihana <3
Vaikka niin surullinen.